0882944056 - Проверка на Телефонни номера - Кой ме търси?

Отиване към съдържанието

Главно меню:

0882944056

Кой ме търси?
● Публикуван от в категория Чужда Страна ·
Този номер ме прозвънява всяка седмица, а когато отговоря на обаждането се чува само смущение в линията и никой не разговаря. Разбира се, че не съм правила изходящи повиквания, но видях, че в коментари има регистриран номер 0882944054 в категория "Тормоз". Не зная дали е импулсен и с каква цел прозвънява, но бъдете предупредени че обаждането е с локализация Adelaide, Australia.


6 Коментара
Ива
2018-06-12 22:43:34
Звъняха ми от този номер да ми кажат, че съм спечелила таблет, ако на някой да му звъняли за същото нещо, да пише.
Габи
2018-06-22 18:54:38
Звънят и затварят, съмнително.
Поли
2018-07-11 16:38:07
Този номер и на мен ми е звънял. Първия път като вдигнах и се чува все едно аз ги набирам. Разбира се веднага затворих.
Maria
2018-07-16 22:07:10
И на мен ми звъняха от този номер. Разправят, че като лоялен клиент на оператора А1 има специална оферта за таблет с определено количество мегабайти към него. Разясниха ми подробно офертата. Девойката - Йорданка - с която говорих, разказва доста заучено, когато разяснява за таблета, все едно че чете текст, който стои написан пред нея. Когато й се задават по-конкретни въпроси, говори по-спонтанно. Офертата беше прилична за таблет Леново. Първо се навих. Тъй като ставаше дума за плащане само на месечна такса към А1 за мобилен интернет. Но после след допитване с домашните се отказах. Обадих се да кажа, че отказвам офертата. Като се набере номера, отсреща казват, че е телефон за специални индивидуални оферти на А1 (бивш Мтел), но разговорът прекъсва преди връзката с оператор. Звъннах на *88, който пак е за справки на А1, но там се плаща на минута. Докато човек изчака оператора, след като преди това е преминал през натискане на разни копчета, минават около 1-2 минути. А с разговора става около 4 минути. Затова от известно време останалите телефони, които бяха безплатни и служеха за връзка МТел, са закрити или пък никой не отвръща на тях. Така човек се принуждава да звъни за всичко на платения *88. Свързах се с оператор за оферти и казах, че отказвам предложената ми оферта. Този път младеж от отсрещната страна каза, че ще анулира офертата. Иначе когато ме набраха първо от горепосочения номер той излиза отпред с кода на България и после е самият номер. Ще следя дали всичко това се е отразило на сметката ми и ще пиша. По принцип измами всякакви има....
Иван
2018-09-01 22:15:08
Здравейте! Аз получих обаждане от този номер от една госпожа(забравих й името) за оферта като лоялен клиент, която е таблет Леново ТАБ7 и мобилен интернет 9GB на стойност 11лв. на месец, които да ми се прибавят към сегашния ми абонаментен план. Съответно офертата ми хареса и приех!(груба грешка) След около два дена, куриер донесе таблетчето и договора, който не можах да прочета заради поставения ми ултиматум от ''бързащия" куриер на Спийди (точно описва фирмата). След известно време започнах да получавам СМС-и от SGEB(Експресбанк) за движение по сметка на някой/я от Стара Загора, а на следващото ми плащане не бяха добавени споразумените 11лв. към сметката ми. Не съм обвързан с въпросната банка и нямам сметка там, нито живея в Стара Загора! Въпросът ми е: възможно ли е да съм станал обект на измама/фишинг/скам или има някакво логично обяснение? Ако отида в клон на банката надали ще ми предоставят тази конфиденциална информация за титуляра на сметката. Извинявам се, че стана толкова дълъг пост, но съм доста притеснен от случващото се! Затова бъдете внимателни и НЕ вдигайте на този номер!!! Ще се радвам ако някой може да даде мнение по казуса! Хубав ден ви желая!
Николай
2019-03-25 16:03:40
0884888459

Търсене в страницата
-------
Всички Публикации
.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню