0896971707 - Проверка на Телефонни номера - Кой ме търси?

Отиване към съдържанието

Главно меню:

0896971707

Кой ме търси?
● Публикуван от в категория смс Вируси ·
Току що ми пратиха смс от 0896971707 този телефонен номер. Lookup-нах го и се оказа ,че е от австралия! Праща сайтове от сорта bdo.to Който на мене пратиха !!!ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НЕ ГО ОТВАРЯЙТЕ.ОТКРИВА ВИ ЛОКАЦИЯ,ДАННИ,И ТОВАРИ СМЕТКА!!! за тази цел не съм пуснал целия линк.Понеже съм на ясно за какво става на въпрос може и да ПРИХВАНЕТЕ ВИРУСА САМО КАТО ОТВОРИТЕ СМС-А и аз го отворих НО ЛИНКА НИКОГА НЕ ОТВАРЯЙТЕ .на 14 години съм. Точно за да не хванете вируса не ви пратих целия адрес на bdo.to , на който зад него има другата част от самата връзка !!!ВНИМАНИЕ Споделете това на всякаде ,не се знае какъв е човека който изпраща смс-ите и може да е някой бая опасен.Не се базикам нито лъжа. Понеже познавам този сайт и реших да вляза да ви пиша. ДОРИ НЕ ОТВАРЯЙТЕ САЙТА bdo.to ЗАЩОТО ДОКАТО ЦЪКНЕТЕ НА НЕГО И ВЕЧЕ ВИ Е СЛОЖЕН ВИРУС НА ТЕЛЕФОНА. ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ИЗЧЕТЕ ТОВА!!!


2 Коментара
Борислав
2018-03-26 19:17:14
Интересен коментар. Бих искал да отправя няколко корекции. - Сайта bdo.to е съкратен URL на платформата за запознанства Badoo. Няма нищо страшно, опасно или нелегално в отварянето на този линк. - Не може да се "хване вирус" от СМС. /изключваме бъгване на телефона, като скорошният iOS проблем/ - Не може да "хване вирус" от отваряне на сайт, освен ако не инсталирате нещо от него или не дадете изричен достъп /локация например/ - Никой сайт не може да Ви товари сметката. Никога, под никаква форма. /изключваме стандартното заплащане за евентуални мобилни данни/ - Мобилните номера в Австралия започват с 04 или 05. Нямам как да е от там. Имайки предвид изложените точки, най-вероятно става дума за рекламен СМС и телефона е безобиден.
hacker40
2023-03-01 06:15:30
Аз, само искам да обърна внимание на полу-адаша ми от коментара, че не е много прав. Боре. Слави. Аве келеши! Или се зачетете по-заинтересовано за да не се изказвате полу-недопържени - хептен кихнали; или си трайте. Лесно е дори да накараш 'жертвата' да отвори линк без да знае или види, а от там на свое хорце да изпълни злонамерена команда на собственото ѝ у-тво, която комнда сама по себе си вече ще се отправи с директна заявка към необятния страшен ИНТЕРНИХТ и ще свали въпросния вирус или врата на гореспоменатата джаджа (която е толкова болна в края на изторията, че ако беше кон щях да я зстрелям в главата)! ;)

Търсене в страницата
-------
Всички Публикации
.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню